Dags för frukost i Silesjaure

Efter en frusen natt under bar himmel var det skönt med lite värme från brasan när det var dags att förbereda för frukost. Så vackert landskap. Sjön är till hälften svensk och till hälften norsk så vi var precis vid norska gränsen.

Vi började ridturen ungefär vid den blå pluppen. Det var där vi hämtade hästarna. Pluppen som är orange tror jag på ett ungefär är Vållan som var första ridstoppet. Nattlägret i Silesjaure är i sydöstra änden av sjön vid den röda pluppen. Skärmdump från Google Maps.

This entry was posted in Jorm 2021 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.