Härlig strandritt i blåsväder

Först var Skálda inte speciellt sugen på att bli fångad i hagen. Sen var hon definitivt inte sugen på att gå in i hästtransporten. Men, efter lite hjälp kom hon på transporten till slut. Och tur var väl det. För så roligt hon tycker det är att dra iväg på tur med andra hästkompisar. För att inte tala om hur kul jag tycker det är att dra iväg på tur med mina hästkompisar. Dessutom med proffsig fotograf på plats i blåsten.

Verkligen en härlig blåsig dag på stranden.

  

    

 

This entry was posted in Hästar, Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.