Birkir har flyttat hemifrån

Birkir som inte alls har varit till salu är såld och idag flyttade han till sitt nya hem. Det uppstod kärlek när han var på sommarbete i Stensjöstrand nu i somras. Jag fick frågan om han var till salu. Det var han egentligen inte alls men efter en hel del funderande både av mig och köparen så blev det till slut ett ägarbyte. Det var inte ett alldeles enkelt beslut att fatta. Har bara sålt kattungar och får sedan innan. Inga andra djur. Här är djuren familjemedlemmar och att sälja såna är svårt. Här hemma har han mest bara gått i hagen och blivit fet. Nu kommer han få det jättebra med mycket kärlek och ridning. Det är ett bättre liv för en häst. Även om det är svårt att släppa iväg honom.

 

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.