Tankestöd i vardagen, godkänd och klar

Har fortfarande lite kvar av hemtentan för kursen Hästhållning i landsbygdsföretag som jag ska försöka kämpa på med tills den vara inne på fredag. Fick besked idag att den andra kursen Att utforma tankestöd i vardagen från Lunds universitet som jag läst på distans under höstterminen 2019 nu är godkänd och klar. Så jädra skönt! Den sista av slutuppgiften lämnades in strax före nyår. Kan rekommendera den är kursen för alla som kommer i kontakt med människor som har kognitiva svårigheter.

En del av slutuppgiften var bildstöd för att förbereda inför en flytt till gruppbostad.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.