Förbaskade ambitioner, hur kul är det med tenta?

Ibland, eller nåja kanske snarare rätt ofta, går det liksom lite fort när jag tänker. Jag kommer på att det där vore ju kul. Som när jag för nästan ett år sedan såg några roliga universitetskurser att söka som gick på distans. Sökte och kom in på två. Nu har jag förbannat detta tilltag inte bara en utan många gånger. Den här veckan är det hemtenta i kursen Hästhållning i landsbygdsföretag på SLU Alnarp. Av vilken anledning jag nu läser den. Eller jo, den har ju varit väldigt intressant. Men det där med quizzar, inlämningsuppgifter och tenta kanske inte är det roligaste jag vet. Ikväll har jag i o f sig kunnat fokusera utan några störningsmoment i form av ungar, hundar, katter och allt annat som finns att göra där hemma i Rucklet. Här sitter jag nämligen ensam och helt ostörd på ett hotellrum i Stockholm och har hunnit beta av en hel del av frågorna samtidigt som jag dör tråkdöden. Inte ens te har jag att trösta mig med…

This entry was posted in Hästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.