Pannan överraskar

Blir inte klok på den här pannan. Nu överraskade den visserligen åt rätt håll idag och det är förvisso en bra sak. Gick ut till pannan det första efter jag gått upp i morse för att starta upp den igen efter stormen. Döm om min förvåning när den stod där varm och go på 82 grader. Ackumulatortanken med sina knappa 60 grader var även den som den skulle.  Så när det stormade som värst igår jobbade den på tills elen gick. När det fortfarande blåste på som hejsan vid ettiden och elen kom tillbaka måste den ha rasslat igång precis som den ska. Jag begriper ingenting. Annars brukar den ju stanna bara det blåser lite kuling..?

IMG_5021[1]

Istället för att börja krångla med pannan kunde jag gå in och få i mig frukost. Det var ju nästan rena rama lyxen.

Då återstår att städa i stängslingskorgen för ett ordentligt pass ute i hagen för att laga det raserade stängslet…

IMG_5026[1]

IMG_5024[1] IMG_5025[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.