Klättring på en halkig Vista Kulle

Det blev en tur till Husqvarna och Vista Kulle. Det är brant att traska uppför kullen. Lika brant nerför. Jag och hundarna tog oss först över berget och ner på andra sidan. Där blev det en skogspromenad för att sedan klättra tillbaka över berget igen. Många höjdmeter blev det. Det var blött, geggigt och mycket slabbiga löv. En förrädisk halka i kombination med kraftig lutning. Hade nästan lyckats ta mig ner till bilen igen när fötterna plötsligt bara försvann och jag satte mig pladask på ändalyktan. Mycket snopet! Som tur är var det ingen sten just där jag landade men det skakade om ordentligt i huvudet. Rätt glad över att det hela slutade med bara en nergeggad jackrygg och byxbak. Det är verkligen fin utsikt därupppifrån Vista Kulle och med känslan av historiens vingslag med rester från en fornborg från 400-500-talet efter Kristus.

      

This entry was posted in Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.