Inga badpojkar direkt

Det blir en del flängande i det här nya uppdraget jag har på jobbet med varierande omgivningar för hundpromenaderna som följd. Idag blev det ett besök på stranden i Klagshamn med utsikt över Öresundsbron och Lillgrunds vindkraftspark. Vattnet är spännande men de är inga badpojkar direkt de där två jyckarna. Rocky tyckte en mås ute i vattnet var intressant men inte intressantare än att han gick ut mer än mågon meter i vattnet före han vände upp på land igen. Kanske ska vara glad för det, annars kanske jag hade fått hämta honom i Danmark.

 

 

This entry was posted in Hundar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.