Pax har flyttat in

Vi hämtade House Corner Pax, vår lilla schäfervalp, den 28 augusti 2019. En väldigt trevlig liten kille minsann. Det är så roligt att ha valp. Jag visste att det tar mycket tid och passning med valpar men hade förträngt hur mycket. Rocky tycker att för det mesta att Pax är en rätt kul typ. Rocky kan bli väl brutal inemellan. Det är ändå förvånansvärt hur försiktiga de ändå är, de vuxna hundarna, med en sån här liten fjant som flyttar hem. Två kvällar i veckan är vi och tränar på Schäferklubben i Varberg.  Det tycker både Pax och Rocky är kul.

This entry was posted in Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.