Hoppsan, tingade visst en valp idag

Var och tittade på valpar idag och hoppsan, nu är visst en tingad. Om tre veckor hämtar jag hem Pax från Kennel House Corner. Så kan det gå när uppfödaren tyckte jag skulle köpa en schäfer med stamtavla också. Var väl inte direkt svårövertalad…

Det är nåt alldeles speciellt att sitta mitt i en valpkull.

Det var länge sedan vi hade en riktigt liten valp i Rucklet. Hugo kom när han var fyra månader och Rocky var sju. Buddha var vuxen. Ludde och Fille var åtta veckor vid hämtning. Det är alltså nio år sedan, då när vi hämtade hem Fille.

Foton: Matti Husgafvel

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.