Inget väder för feber

Åkte på en förkylning. Kan tycka att det var väldigt onödigt, det är inte precis perfekt väder för feber direkt. Det har varit 27 grader ute och närmare 25 grader inne idag. Får väl vara glad för att jag sällan är förkyld och feber var det nog länge sedan jag hade. Förhoppningsvis ger sig eländet snart. Lovade i ett svagt ögonblick i slutet av förra veckan att rycka in i ett för mig nytt projekt så här i semestertider och den här veckan har gått bort först för jourbarn och sedan däckad i förkylning. Nu har jag ett möte med projektgruppen på måndag så har varvat inläsning av projekt och febervila idag och får fortsätta imorgon. Kul, verkligen kul.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Inget väder för feber

  1. haargaard.se says:

    Here is an top-level zealous notion in shape of you. haargaard.se
    http://bit.ly/2NN398v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.