Sönderdragna stygn och dränet avlägsnat

Natten till måndag hade Rocky lyckats få av sig iställetförtrattkonstruktionen och roat sig med att dra väck det fastsydda dränet och dragit sönder yttre stygn. Efter rådgivning med veterinär på morgonkvisten var utlåtandet att avvakta och se om det klarar sig. Vad dagen framskred så blev allmäntillståndet sämre. Trött och loj. På vägen hem mellanlandade vi därför igen hos veterinär. Han hade feber och elaka bakterier i såret. Det såg inte alls vackert ut. Nedsövning och ordentlig tvätt samt renskärning av de yttersta hudkanternna. Åkte hem med en hund med hela bakbenet bandagerat. Bandaget höll inte länge. Mina tights fick sätta livet till och det konstruerades skyddande byxor till Rocky. Byxor, tratt på och antibiotika, så kan det gå när man tuggar sönder lagning istället för att vara nästan läkt.

This entry was posted in Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.