Rocky är lagad efter hundslagsmål

Så rök de ihop igår fredag kväll igen, Hugo och Rocky. Han är en väldigt trevlig hund men alltså han är inte den skarpaste kniven i lådan, Rocky, som mopsar mot Hugo. Det där att hålla låg profil med respekt för de äldre ingår tydligen inte i hans unghundshjärna. Nåja, utgången kunde ha varit betydligt värre. Ett hål på insidan av höger baklår på Rocky blev resultatet av den där sammandrabbningen. Det såg inte så illa ut igår utan rätt ytligt det lilla jag fick se, pälsen täckte väl jacket. När jag i morse plockade fram rakapparaten för att försöka städa till såret var det betydligt värre än jag trodde. Det fick bli ett lördagsakutbesök till jourhavande veterinär. Nu är Rocky lagad, drän, fem stygn i muskeln och fyra yttre stygn, och matten fattig.

Till Rockys stora förtjusning fick det bli till att träna bilåkning vare sig han ville det eller inte.

This entry was posted in Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.