Bilträning för Rocky

Vid hämtningen av Rocky fick vi lyfta in honom i bilen. Det stod helt klart att han inte var speciellt förtjust i det där med att åka bil. Skulle hämta tonåringen vid gymmet i eftermiddags och tänkte att det var ett bra tillfälle att träna Rocky på att hänga med i bilen. Det tyckte INTE Rocky. Han tänkte VERKLIGEN inte hoppa in i den där bilen. Inte tänkte han låta sig lyftas in heller. Han fick helt enkelt bli kvar hemma. Han satt på precis samma ställe innanför grinden och väntade när jag kom hem igen efter cirka en kvart. Det fick helt enkelt påbörjas bilträning. In med bilen på gårdsplanen, fram med leversnittarna och ut med alla hundarna. Fille fick sig många godbitar. Han hoppade glatt in och ut ur bilen många gånger. Hugo var inte sen att hoppa in och ut han heller. Vad gör man inte för lite leversnittar liksom. Rocky däremot. Han var inte lättflörtad. In i bilen tänkte han minsann inte hoppa. Nåja efter lite övertalning kom han åtminstone så långt som att ta godbitarna som låg så att de gick att nå med en lång nos med samtliga tassar i marken. Det var ju bra det i alla fall. Det är en bit på väg.

This entry was posted in Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.