Snödropparna i full blom sista februari

Så här den sista dagen i februari står snödropparna i full blom. Tulpanerna är på väg upp. Det var åtta grader varmt och en strålande sol från klarblå himmel. Tänkte mig en fika i solen i trädgården. Hur fint det än var så gav jag snabbt upp tanken om en trädgårdsfika för det var minst sagt kylslaget i de nordliga, om än milda, vindarna. Det är precis som alla andra år. De här första spirande vårdagarna, det är då det känns som att “YES, jag överlevde ännu en vinter!”

 

This entry was posted in Blommor, Trädgård. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.