Orken för renovering har återkommit

Så har orken för renovering återkommit. Åtminstone tillfälligt. Får se hur länge den består. Kontoret, som varit ett genomgångsrum och ska bli ett litet rum, har fått sig en omgång rivning av tapet igen. Kom på att det gick att använda fönsterskrapan för att få bort det där sista lagret tapet från tretexskivorna. Vis av erfarenhet blir det annars ett helsike att både spackla och tapetsera eftersom allt bara trillar ner. Det är ett fasligt sjå det där att göra ett ordentligt underarbete. Det tar liksom aldrig slut. När jag tycker att det får vara bra är jag tillbaka en stund senare och gör lite till. Har många slitsamma timmar kvar före det där är klart.

Och så lite katter som stör i arbetet så klart.

This entry was posted in Katter, Renovering and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.