Jädra fyrverkerier!

Det här med alla dessa fyrverkerier är ett jädra elände. Förra hunden Ludde var helt skräckslagen när det sköts fyrverkerier. Honom fick jag sitta med i knät i vardagsrummet med ljudet högt på tv:n för att han inte skulle krypa ur skinnet. Hugo och Fille är inte rädda men det skapar ändå en hel del oro med allt detta smällande. Varje raket som pangar drar igång Hugos vakt och sen triggar Fille ytterligare med sitt studsande. Det blir ett hiskeligt skällande. Istället för en katt blev det Hugo som tog plats i absolut närhet av matten så här på nyårsaftonskvällen efter ett antal fyrverkeriomgångar.

This entry was posted in Hundar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.