Boktips – “Koka björn” av Mikael Niemi

När jag tipsade om boken “Kåda” av Ane Riel fick jag ett tips tillbaka om boken “Koka björn” av Mikael Niemi. Ännu en bok jag verkligen inte skulle valt om jag nu inte hade fått uttrycklig order om att läsa den. Läser av princip inte deckare. Även den tog några dagar att ligga till sig här hemma före jag tog tag i läsandet. Har ett motstånd att ta mig över före jag klarar att börja läsa böcker jag inte tror jag kommer må så bra av. Som kommer att ligga kvar och skvalpa runt med mycket funderande och grubblande som följd. Det är precis så det blev. Läste ut boken igår natt. Nu far tankarna. Som sammanfattning är jag glad att jag lever här och nu och inte där och då. Men en bra bok är just det, en bok som får igång tankeverksamheten. Läs den!

This entry was posted in Böcker and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.