Diskrepans mellan dröm och verklighet

När jag tipsade om boken Kåda av Ane Riel fick jag ett boktips tillbaka, Koka Björn av Mikael Niemi. Hämtade den på bibblan idag och fick med mig några fler böcker därifrån. Sprang sen förbi en sån där bokbytarhylla och fick med fyra pocketböcker hem också.

Så här är hur min verklighet ser ut… att städa och röja efter alltför mycket att göra den senaste tiden som medfört att högarna vuxit och jag kommit ohjälpligt efter på hemmafronten.

Det här är drömscenariot av hur min ledighet ser ut… bara sitta i soffan med böcker, te och godsaker.

This entry was posted in Böcker and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

3 Responses to Diskrepans mellan dröm och verklighet

  1. Pingback: Nu är det jul! | Haargaard

  2. Pingback: Boktips – “Kött och ben och vatten” av Luiza Sauma | Haargaard

  3. Pingback: Boktips – “Ensam kvar” av Rhiannon Navin | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] Det fanns faktiskt ett köksbord där under all bråte. […]

  2. […] jag visst en bok till idag, “Kött och ben och vatten” av Luiza Sauma. Den stod på nyinkommethyllan på bibblan när jag var där för att hämta “Koka björn” som jag hade beställt för att låna. […]

  3. […] Här plöjs allt lite böcker trots allt annat som jag borde göra. Näst på tur var “Ensam kvar” av Rhiannon Navin. En gråtbok. Tung att läsa. Svår sorg. Allt genom en sexårings ögon och öron. Mycket bra! […]