Hugo – ordningspolisen, kartongen var hans

24an var på IKEA igår. Han var bussig och handlade ett avlastningsbord till mig. Det kom upp idag. Det blev riktigt bra. Eftersom Ikeamöbler kommer i platta paket i kartong gjorde även det här det. Det har alltså legat en stor pappkartong här på golvet. Som de flesta vet älskar katter kartonger. Även Snyltkatten fast han fastnade inte på bild, det gjorde Citrus. Men Hugo, ordningspolisen, satte effektivt stopp för både lek och sovande på den där kartongen. Han fyllde nämligen i stort sett ut hela…

This entry was posted in Hundar, Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.