Förankrade miniväxthuset som varit på avvägar med stormen Knud

Den där Knud verkar vara en envis rackare. Han stormar på än. Ett drygt dygn har han blåst på. Knud var som tur är lite trötter i eftermiddags så när det var något mindre blåsväder passade jag på att försöka förankra miniväxthuset som han skickade på avvägar inatt. Balsnöre och silvertejp. Det kommer man långt med. Nu är stommen på miniväxthuset fastbunden i pallen. Sen är även plasthöljet fastknutet i pallen. Ikväll har Knud fortsatt härja så att fönsterrutorna skallrat. Får se hur det står till med det där miniväxthuset imorgon…

De var inte helt nöjda, kryddväxterna, som stått så mysigt skyddade i miniväxthusets ombonade tillvaro före Knuds härjningar. Framför allt basilika tyckte livet var trist. Förhoppningsvis återhämtar den sig. Om ni inte miniväxthuset ryker all världens väg ikväll.

 

 

This entry was posted in Odling, Pallkrage and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.