Dags för vinterförvaring av växter

Så var det dags för växterna som ska vinterförvaras att flytta in. Fixade och grejade i våras för att driva plantor. Det blev lysrör monterade i hyllor. Skodroppmattor från Ikea fungerar som skyddsbrickor under krukorna. Har kompletterat med att sätta plast över hyllplanen nu. Hyllplanen av typ spånplatta klarar inte vattenspill som det ändå blir lite hur noga jag än försöker vattna. Spänner helt enkelt bara över en sopsäck. En sån där utan knythandtag som blir en dubbel rektangel när den bres ut.

Hoppas det blir bra det där!

 

This entry was posted in Blommor, Chili, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.