En välbehövlig ledig helg blev ingen ledig helg

Det blir sällan som jag tänker mig. Den här helgen skulle jag för första gången på väldigt länge få en helt ledig helg. Semester från jobbet och båda placeringarnas kortishelg sammanföll. Trodde jag ja, ända tills den yngre kom till kortis och vi fick vända hem igen eftersom de hade missat att det var hans helg och det inte fanns personal. Så en välbehövlig ledig helg blev ingen ledig helg. Personalen bad så hemskt mycket om ursäkt för att de gjort fel och det blir nästa helg istället men det innebär att någon helt ledig helg lär jag få vänta på. Om det var tufft för mig att ställa om var det ingenting jämfört med barnet. Efter att ha fått försöka övertyga en motsträvig kille om hur kul det skulle bli på kortis, få vända i dörren. Det var svårt. Även om det egentligen för hans del blev precis som han ville. Han ju ville vara hemma från början. Nu får vi ladda om inför nästa helg istället. När det brast fick jag locka med en hund- och hästpromenad. Så det blev det. Fast kanske mer en ätpromenad än en motionspromenad.

This entry was posted in Familjehem, Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.