Geysir – den naturliga vattenfontänen

Nästa stora turistattraktion i den gyllene cirkeln, Geysir, den naturliga vattenfontänen. Ett fascinerande fenomen. Det tyckte inte bara vi utan en drös andra stod också där laddade med kameran i högsta hugg för att inte missa nästa uppskjut från vattenkanonen. Det kan ta upp till ca 10 minuter mellan varje. Men där stod alla och väntade. Och det är verkligen fascinerande när den där vattenpelaren sätter fart och bubblar upp från jordens inre. Det blev en pratstund under väntetiden med en trevlig amerikan från Colorado.

 

Den har bra fart.

This entry was posted in Island 2018, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.