Fina Lizzy blev bara ett år

Det har varit en sorgens dag i Rucklet. Begravde en katt före frukost. Vår fina Lizzy som föddes på midsommarafton förra året dog i natt. Hon blev bara ett år. Hon kom tidigare i veckan och var så konstig men hon försvann igen innan jag hann kolla till henne ordentligt. Igår på midsommarafton på eftermiddagen kom hon hem igen. Hon kunde knappt gå. Var alldeles vinglig. La en filt under tonåringens skrivbord och ställde fram mat och vatten. Hon drack lite men var helt ointresserad av maten. Där fann hon ro och stannade. I morse var hon död. Så konstigt. Inga synliga skador. Skulle gissa på förgiftning. Nu börjar det vara för många katter som försvinner eller får mystiska åkommor och dör. Kan det vara någon i grannskapet som lägger ut gift?

Det här är den stora nackdelen med att ha djur. För mig är alla djur kära familjemedlemmar. Allihop. Det tar oerhört hårt när de dör. Jag blir så ledsen.

This entry was posted in Katter and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.