Aj! Blodvite, det är tacken det Felix

Varje vår blir vår långhåriga katt Felix tovig. Hon tillåter inte några saxar i närheten av tovorna överhuvudtaget längre bak än nacken. Tills hon själv tycker att tovorna är för jobbiga och gör ont. Då får jag komma till med saxen. En stund. En helt oberäkneligt kort eller lång stund. Sedan klipper hon till. Snabbare än blixten. Hur väl jag än vet att den där tassen med klorna ute kommer så hinner jag baske mig nästan aldrig undan med handen. Aj! Blodvite, det är tacken det…

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.