Kattsnuva härjar i Rucklet

Det började med Felix. Hon var så förkyld stackaren. Snuva och allmänt täppt. Isolerade henne tills hon verkade tämligen frisk. Det blev en vecka i isolering förutom när hon, hur hon nu lyckades med det, vid två tillfällen bröt sig ut genom den stängda dörren. Inte hjälpte den där isoleringen. Så har gett upp om att isolera de sjuka eftersom det inte hjälpte. Nu är här en drös katter med snuva. Verkar ändå vara en rätt snäll snuva. De har det jobbigt med förkylningsbesvär men de äter och verkar inte speciellt allmänpåverkade. Sträckan har dragit på sig en tråkig ögoninfektion. Tvättar med koksaltslösning. Får se om det hjälper annars får det bli en tripp till veterinären för ögonsalva.

IMG_9580[1]

This entry was posted in Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Kattsnuva härjar i Rucklet

  1. Pingback: Hängiga kattungar gosigare än någonsin | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.