Mycket skruvande blir det

Fick bli ett kvällsskift med stängslet. Först tog jag bort det gamla befintliga fyrtrådiga elstänslet och skruvade bort alla isolatorer. Lyckades få upp några stolpar också men resten av stolparna får vänta till en annan dag.
Det kommer att bli riktigt bra när det blir klart, stängslet. Nätet är 120 cm högt, två trådar över och två trådar framför. Bör innebära att det är minst 140 cm högt allt som allt. Tar byrackorna sig över där sen när strömmen är påkopplad finns det nog inget som kan hålla dem hemma. Det enda som jag fortfarande klurar över är öppningen. Måste få till en lösning som även lilleman klarar av att öppna och stänga.

Hugo har lekt och badat från vattenslangen tillsammans med Buddha.

Färdigt nästan till hälften. Hoppas på en fin kväll imorgon också så jag kan skruva klart och koppla ihop efter jobbet. Det går rätt fort när jag väl sätter fart och jobbar på lugnt och metodiskt. Är i vilket fall rätt jobbigt… rena rama styrketräningspasset.
Idag kom den. Nu ska jag bli en jobbig och krävande patient! Förhoppningsvis kan jag få börja må lite bättre sen…

This entry was posted in Byrackor, Sköldkörtel. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.