Årets sista tre fönster kittade

Så kom det äntligen en vacker sensommardag utan regn. Pausade jobbandet för att ta tillvara dagen. Först blev årets sista tre fönster kittade. Det är spännande att försöka få saker gjorda med fyra 12-veckorskattungar som far omkring som galningar. Jag kittade och kattungarna, även kattmamman med för den delen, passade på att klösa i kittet. Jaja, inte blir det vackert och perfekt men det får duga. Nu är fönstrena i alla fall helt kittade efter år av att det har varit lite sisådär med den saken.

IMG_8211[1]

This entry was posted in Renovering and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.