Småförkylt och fönsterrenovering

Småförkyld men vårvädret visade sig från sin bästa sida med strålande sol. Det fick bli start av årets renovera fönsterprojekt. Skrapa fönster blev dagens aktivitet ute i solen. I år hoppas jag att det kan få bli en altan så högsta prio på fönster är de som är där det ska bli altan. Ett betades av idag. Lite är kvar men det är gjort så mycket som går att göra medan fönstren fortfarande sitter kvar. Det tar sin tid även med värmepistol. Kunde inte med att lämna utan att också putsa rutorna. Tänk vilken skillnad det är bara efter att ha fått bort den gamla färgen. Är de färdigmålade till hösten får jag väl vara glad…

IMG_5421[1] IMG_5422[1]

This entry was posted in Renovering and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.