Löpning #28/2017

#28/2017 9,6 km. Har varit en hektisk helg men lyckades få ut mig så att hundarna fick sina löprundor så här på helgen. De verkligen älskar det. Blir helt galna när de förstår att det är springtur på gång. Fille han sätter av i ett rasande tempo första biten upp till vägen. Det är alltid med en viss fasa jag sätter av hängandes där i snöret bakom. Det gick i alla fall bra idag också. Även om det går undan där de första kanske 200 metrarna så är vi rätt många sekunder från det tempo vi hade när vi sprang den första km som snabbast. Nåja, tempot är av mindre vikt. Det som faktiskt är viktigt, är att vi kommer ut och springer alls. Det är något att vara tacksam för. Att kunna springa.

Varvet med Hugo gick i masartempo. Om det redan nu börjar bli varmt och jobbigt för Hugo att springa när det var ca 10 plusgrader och sol. Hur i hela friden ska det gå när det blir sommar och 25 grader..? Trots att han tyckte att det var jobbigt är det bland det bästa han vet.

Testad det nya höftbältet inköpt på Gekås. Det fungerade hyfsat så länge det var i dragläge. Men det är ju inte det hela tiden. Får försöka hitta på något som håller det på plats bättre. Några gummisnoddar kanske gör susen för att det inte ska glida omkring..? Förutom den i och för sig väldigt viktiga funktionen så kändes det riktigt gediget. Reflexkoppel och en riktigt rejäl hake.

IMG_5406[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.