Första blommorna planterade för i år

Så var de första blommorna utplanterade för i år. Bellis och pelargonskott. De där pelargonerna är försöksverksamhet. Det är väl kallt för pelargoner ute än men det blev tre skott som hamnade i utekrukan direkt och tre som får bo inne ett bra tag till. Får se hur det går för de stackarna som får frysa. Vet att jag ställde ut pelargonerna väldigt tidigt ett för ett antal år sedan. De blev så täta och fina. Inte så där långa och rangliga som de annars kan bli när de bor varmt och med dåligt ljus. Det låg faktiskt ett krassefrö som blivit kvar från förra sommarens blomning. Det fick också slinka ner. Ska också bli väldigt spännande att se om det tar sig.

IMG_5337[1]

This entry was posted in Blommor, Pelargoner, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.