Löpning #24/2017

#24/2017 9,5 km. Det där att bara få till en löprunda en gång i veckan är ingen höjdare. Var trött idag. Väldigt motigt var det till och med. Tog mig ändå runt. Fille studsade runt som vanligt. Hugo var också trött idag.

Det var kanske att det var ett alldeles underbart vårväder med en härligt värmande sol som gjorde sitt till att det var så tungt. Älskar värme men kombinationen löpning och värme är förkastlig. Brist på sömn är också en trolig del av förklaringen. Hundarna har fått för sig att de ska vakna strax efter klockan sex även på helgerna. Mina sovmornar på helgerna är en förutsättning för att orka. Nu somnar jag så fort jag sätter mig ner…

IMG_5290[1] IMG_5302[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.