Löpning #23/2017

#23/2017 9,6 km. Löpning är bästa medicinen för både kroppen och knoppen. Var så ledsen efter att ha fattat beslutet om vägs ände och sagt hejdå för alltid till Sören. Det fick bli självavård i form av löpning med hundarna. Första kilometrarna med Fille bröt jag ihop. Stannade vid tjurkalven vid tre km för att det såg ut som att han hade fastnat i grinden med bakbenet men det var som tur är bara en synvilla. Fortsatte rundan. Musten hade gått ur och sorgen slagit till. Sprang klart rundan med Fille och drog iväg på nästa med Hugo. Hugo var trött så det gick långsamt. Det är ett fantastiskt sätt att hantera sorg, att springa bort den.

IMG_5196[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.