Mars är en tuff tid för hankatter

Snyltkatten har lyst med sin frånvaro ett tag. Eller i alla fall så har vi inte sett honom. Mars är en hektisk tid för en hankatt med kulorna i behåll. Ikväll kom han i alla fall och var så hungrig så hungrig. Mager och tovig som sjutton. Hur nu en korthårig katt kan lyckas bli så tovig. Försökte kamma tovorna men gav upp och plockade fram saxen. Lyckades i alla fall få bort en stor på ryggen under tiden han åt och inte hade tid att tänka på vad jag sysslade med.

Det där att vara med på bild var han inte heller så intresserad av.

Är Snyltkatten här när Boss ska iväg för kastrering får han också åka med.

IMG_5119[1] IMG_5118[1]

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.