Hungrig är hon trots det onda Maja

Hon rör sig lite trots det onda Maja. I går kväll fick hon hö inne för att hon skulle slippa gå ut om hon inte ville. Det höet hade hon ratat och gått ut. På förmiddagen låg hon och vilade högt upp i hagen. På tidig eftermiddag åt hon av hösilaget och lite senare eftermiddag var hon inne i stallet.

Det känns ändå som ett gott tecken att hon äter med god aptit. Men stödjer på benet det gör hon inte om hon kan undvika det. När hon ska förflytta sig flyttar hon så mycket vikt hon kan bakåt och sen flyttar hon det onda benet.

IMG_4972[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.