Stackars Maja har så ont – diagnos okänd

Stackars Maja har så ont. Feber har hon också. Veterinären misstänkte hovböld men kunde inte lokalisera någon. Kanske kan det vara något med böjsenan men ingen direkt svullnad. Inte markerade hon något var veterinären än klämde men så fort hon belastar benet har hon så ont så ont. Det fick bli behandling med smärtstillande och antibiotika över helgen så får vi se hur det verkar på måndag. Det känns inte bra alls det här. Oroligt som sjutton!

Det visade sig vara väldigt bra att ha fått släpa hö eftersom det blev några balar över från kånkandet tidigare i veckan och de kommer till pass nu. Maja fick kvällsmaten inne så kan hon välja själv om hon vill ut sen eller vill stanna inne.

IMG_4961[1] IMG_4958[1] IMG_4969[1] IMG_4966[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Stackars Maja har så ont – diagnos okänd

  1. Pingback: Hungrig är hon trots det onda Maja | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Stackars Maja har så ont – diagnos okänd […]