Maja är väldigt halt och har ont

Alltid är det något med mycket djur på gården. För ett par dagar sedan var det Hugo som sniffat lacknafta. Idag kom jag hem till en halt häst. Maja stöder helst inte på vänster framben. Men hon haltar fram om det vankas mat. För att hon skulle slippa gå igenom geggan till andra hagen och hösilagebalen fick hon dela en resterande höbal, som blev över efter helgens fodrande, med Skálda och Birkir. Hon har nog väldigt ont men inte värre än att hon åt med god aptit och när hon använde det onda frambenet för att sparka lite i maten blev jag något lugnad. I morgon eftermiddag var veterinären redan bokad för den årliga vaccinationen. Nu får det också bli att undersöka hälta.

Det får liksom aldrig vara lugnt och skönt i några dagar…

IMG_4946[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.