Löpning #18/2017

#18/2017 4,7 km. Vädret är fortsatt lika grått. Träningsvärken efter onsdagens löppass var fortfarande kvar men det fick bli löpning ändå. Fille blev lika lycklig som vanligt. Det där att ta det lugnt i början för att matten ska hålla sig på benen i geggan med en draghund runt midjan gick hyfsat i början men sen drog han järnet. Det blev ändå en relativt lugn runda för att vara i sällskap med Fille. På slutet gled han ur selen som gick upp av någon outgrundlig anledning. Han skötte sig dock finfint, stannade snällt och duktigt så att jag kunde sätta på den igen.

IMG_4831[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.