Löpning #12/2017

#12/2017 9,7 km. Prisar varje dag som det är plusgrader och ohalkigt. Närde ändå en stilla förhoppning om att morgonens underkylda livsfarliga halkiga väglag skulle hålla i sig. För det är en godtagbar ursäkt för att hoppa över löpningen. Nu regnade halkan bort. Åtminstone det mesta av den. Så löpning fick det bli. Hundarna blir så lyckliga. Jag också, egentligen. I alla fall när det är överstökat det där kutandet. Lyckades hålla Fille i hyfsat långsamt tempo i början. Blev verkligen ingen lysande tid men nästan en mil totalt. Första veckan i år som jag bränt tre mil med löparskorna. Sju mil totalt hittills. Är fortfarande en hel del mil kvar till årets mål, 100 mil.

IMG_4661[1] IMG_4666[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.