Löpning #10/2017

#10/2017 9,6 km. Fick bli tidig hemgång från jobbet. Ett ryggskott (inte mitt) behövde hem från naprapaten. Dessutom hade 13 missat bussen och ville hem. Eftersom det fortfarande var ljust vid hemkomsten kom jag på att jag kanske skulle springa med hundarna. De var absolut på den idén. Fille var ännu galnare än vanligt när vi sprang iväg. Det är banne mig med livet som insats de första 200 metrarna. Är livrädd för att halkande drösa i backen och slå ihjäl mig. Det gick i alla fall bra även i dag. Full broms av matten krävdes dock. Efter 1,5 km var jag helt slut men det går tydligen att springa på ändå.

Bytte hund till Hugo och ett behagligare tempo. Ett väl så behagligt tempo. Han springer inemellan så långsamt så att klockorna stannar och känslan är att jag aldrig får komma hem igen. Men det gör vi till slut. Kommer hem igen alltså.

De behöver mer löpträning de där hundarna. Såg bilder från tre år sedan. En helt annan dimension på vältrimmade hundar då. De är fortfarande rätt vältränade men småfeta.

Nu:

IMG_4594[1]

Då för tre år sedan, 24 januari 2014:

Fille och Hugo 20140124

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.