Löpning #7/2017

#7/2017 4,7 km. Kom hem lite tidigare från jobbet. Konstaterade att det var en alldeles underbar eftermiddag. Vackert och soligt väder med ca 5 plusgrader. Det kändes nästan som vår. Hade inte haft en tanke på att springa men så blev det. Första varvet med draghunden Fille. Det blev ingen löpträning i helgen eftersom det var snorhalt och det är en helt livsfarlig kombination med en draghund fastspänd i ett höftbälte. Fille var alltså übertaggad när vi sprang iväg och matade på järnet. Jag bromsade däremot utav sjutton eftersom det var halkigt på grund av gegga istället för is och frost. Lyckades bromsa hyfsat och höll mig på benen hela vägen upp till asfalten. Men han är verkligen helt galen när vi springer iväg. Fille älskar att springa!

IMG_4481[1]

IMG_4473[1] IMG_4474[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.