Hästpromenad i blåsväder

Stormen Urd lämnade efter sig ett rätt bra blåsväder hela dagen igår. Men förutom blåsten var det en helt fantastisk dag med så där härligt blå himmel. En promenad med Skálda och Loke. Melódia fick också komma med ut. Det tycker hon om. De senaste gångerna har  hon snällt stannat kvar så att jag får fånga in henne i hagen. Det är duktigt även om det inbegriper mutor i form av kraftfoder från mattes jackfika. Dessutom vet hästarna vid det här laget att det blir några fikastopp på rundan med gott grönt gräs så här i slutet av december. Det är annat än i hagen där det är helt nerbetat. Å andra sidan har hästarna fri tillgång till hösilage. Så det är i och för sig inte så synd om dem. Även om de kanske tycker det själva.

img_41041 img_40971img_40931

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.