Lotus bekantar sig med Snyltkatten

Så här en dryg vecka efter att Lotus bröt benet utmanade hon ödet genom att undersöka Snyltkatten lite närmare. Som tur är var han mer intresserad av maten än att sätta små nyfikna kattungar på plats. Hon är sannerligen inte rädd om livet. Eftersom hon busar runt som värsta vildbattingen med ett brutet ben rådfrågades veterinären om det där med hur bra det är att proppa i henne smärtstillande när hon lever rövare och glömmer att hon har ont när hon får det. Rådet blev att sätta ut det smärtstillande och hoppas att hon lugnar sig när det gör ont. Visst, lite lugnare är hon men för att ha ett brutet ben är hon helt vild. Hur sjutton kan hon busa runt som en toka med ett brutet ben..?

img_35991 img_36001 img_36011 img_36021 img_36031 img_36041 img_36051

This entry was posted in Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.