En gosestund i knät för sjuklingen Lotus med brutet ben

Lilla skruttan Lotus med benbrott passade på att lägga sig i knät lagom tills matten egentligen borde ha masat sig ur soffan för att pallra sig i säng. Nu sitter jag fast här.

Lyckades få i henne de fem dropparna smärtstillande. Tog först två droppar och sen tre droppar och rullade in i lite färskfoder. Sen stoppades bollarna in i hennes mun så var det bara att tugga och svälja. Det gick som hejsan.

Nu sover hon gott i knät och jag får väl aldrig komma i säng…

Annars har hon det bra där i 22ans rum. Ingen av de andra katterna hade accepterat att bli instängda i ett rum så, men Lotus, hon tar det med ro. Verkar tycka att det är helt i sin ordning att få hela 22ans uppmärksamhet. Det är bara en stund på kvällskvisten som hon slipper ut ur rummet så att hon kan gosa med matten och umgås lite med brorsan.

img_35861 img_35881

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.