Löpning #70/2016

#70/2016 4,6 km. Dagens andra löprunda med Skálda och Hugo som sällskap. Skálda tycker det är så roligt. Hon springer på bra mest hela tiden. Några stopp blev det men det blir allt färre. Hugo var så trött så trött. Det är han som sinkar. Skálda skulle kunna springa på mycket snabbare än det här. Åtminstone bitvis. Några gräsfikapauser blev det på vägen.

img_32201 img_32241img_32171img_32131

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #70/2016

  1. Pingback: En ridtur på Skálda med fart | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] upp på hästryggen. Skálda har verkligen fått upp farten. Det är roligt att springa. Det där att springa med när Hugo och jag springer våra löprundor har gjort susen. Genom det lilla skogspartiet satte hon världens fart och sen höll jag knappt på […]