Löpning #69/2016

Idag har kärringen sannerligen inte legat på latsidan. Förutom två löparrundor och en promenad för egen del har även två hundar, fem hästar, en 12:a och en inneboende motionerats. Bra jobbat!

#69/2016 4,7 km. Först ut blev det en skruvad löparrunda med draghunden Fille. Den ena sidans fäste till höftbältet gick av så rätt som det var så drog det bara i höger sida. Lite vardagsedge när helt plötsligt hela dragkraften (och med Fille som draghund går det undan) drog fram högersidan. Lyckades som tur är parera upp det där. Sedan höll jag på att fippla med att försöka fästa det där igen i farten i nästan en km innan jag kom på den briljanta idén att det nog var bäst att få stopp på hela ekipaget för att lyckas. Då gick det bättre. Knöt helt enkelt en knut och det höll faktiskt. Åtminstone resten av den här dagens övningar.

img_32071

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.