Löpning #68/2016

#68/2016 5,6 km. Motivationen för en springtur var ungefär noll men har vi nu fått träning på arbetstid får det minsann bli av att använda den tiden men hade verkligen, verkligen, VERKLIGEN INTE någon lust. Hade känslan att jag hade glömt något och mycket riktigt hade tröjan blivit kvar hemma. Det hade kunnat vara en anledning att slippa men så blev det inte för det går alldeles utmärkt att springa med bara jackan.Men jag har ju såna bekymmer med min stackars onda tå. Det kanske kunde vara en ursäkt att slippa. Men nehej, den har jag ont i i vilket fall så det var ingen anledning att inte springa. Kom så iväg. Efter drygt en km tänktes tankar som att om jag viker av här så blir det en kortare runda men det blev det ingenting av med. Vid fyra km tänkte jag att det är ändå bra att ha sprungit fyra km så då skulle jag ju kunna få gå sista biten hem men blev det ingenting av med. Sprang faktiskt hela rundan men som sagt det var ideliga och hårda förhandlingar med mig själv.

img_31631

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.