Löpning #67/2016

#67/2016 4,7 km. Det var väl kanske inte den ultimata uppladdningen inför löpning. Frukost och iväg för att få älgben till buljongkok och prata ridträning. Stannade en sväng på Gekås i Ullared på vägen hem. Innan vi kom därifrån var jag så hungrig, så hungrig. Drog i mig en smoothie i kassakön och vräkte i mig nästan en hel påse med dinosauriemajskrokar på vägen till bilen. Kom hem och packade in i kylskåpet. Kastade på löparkläderna. Sprang med draghunden Fille. Bytte till stallskorna och en promenad en runda till. Summa summarum med beröm godkänt på aktivitetsfronten.

Inte illa att trots noll lust att röra på mig ha fått motionerat två hundar, tre hästar och en inneboende förutom mig.

img_31021 img_31041 img_31091

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.