Äntligen värme inne

Det går bra nu… det är så fint med lite confetti.

IMG_4076[1]

Det är så mysigt att vakna upp till 15 grader och kliva in i duschen… eller inte… men idag skulle det ske. Vi skulle få värme.

IMG_4075[1]

Och, se på sjutton. Till slut gick det vägen. Har impat stort på rörmokarna med mitt idoga grävande och att vi fik fram kulverten. Nu är kulvert, tomrör och vattenledning på plats. Pannan rasslade igång efter lite idogt omstartande.

IMG_4077[1]

IMG_4080[1] IMG_4082[1]

När rörmokarna drog iväg på lunch tog jag mig ett nytt pass med spaden och slängde över första lagret kabelsand. Det är ändå tur att vi har inbyggt sandtag i marken, vi som bor på havsbotten. Tur också att jag tjänstgjort som gropagris förr så jag faktiskt lärt mig att använda schaktens väggar för att dra över första sandlagret. Annars hade jag väl stått och sorterat de uppskyfflade massorna på sten än… Kändes att jag överdoserat grävning de senaste dagarna. Det är ju en del kvar att skyffla igen… undrar sa flundran när jag ska fixa det.

IMG_4086[1] IMG_4089[1]

Kopplat och klart i pannrummet.

IMG_4096[1]

Och titta här. Det är så att jag nästan är alldeles lycklig. Riktigt vatten med tryck i stallet. Med elslinga för att undvika fruset vatten på vintern. UNDERBART!!!

IMG_4095[1]

Det var inte helt optimalt men jag hade lovat sen tidigare att åka till Gekås med en av mina huvudmän så det var bara att dra iväg på sena eftermiddagen. Hon fick med sig sin kompis och även mamma hängde med. Jag vet inte vad mamma menar med det men jag fick en sån där fönstertvätt i present… när jag nu ska hinna använda den..? Har nog aldrig kommit till kassorna på Gekås med en så tom vagn men dyrt blev det ändå.

 IMG_4098[1] IMG_4099[1]

Det allra bästa var att när vi kom hem igen på kvällen slog värmen emot oss när vi kom in genom ytterdörren. HELT UNDERBART!!!

IMG_4097[1] IMG_4102[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.